Dvojité zrání (double wood)

Metoda, kdy je výlsedný produkt (rum, whisky atd.) ještě na nějakou dobu, obvykle až 6 - 9 měsíců. umístět do sudu, ve kterém před tím zrál úplně jiný destilát nebo fortifikované víno jako např. whisky, tequila, portské, sherry a jiné, které u původního produktu lehce ovlivní jeho charatker a organoleptické vlastnosti. V portfoliu společnosti RUMAKO nalezneme několik významných výrobců, kteří používají tuto metodu. Patří mezi ně výrobce rumů z Dominikánské republiky Oliver & Oliver, Sister Isles z ostrovů Svatý Kryštof & Nevis a také výjimečná irská whiskey Hyde.

Doprava ZDARMA Při nákupu nad 1000 Kč
95 000 položek skladem Připraveno na cestu k vám
12 000+ zákazníků Spokojenost na prvním místě
Do 24 hodin u vás Na rychlosti u nás záleží
Ověřeno milovníky rumu 98 % zákazníků nás doporučuje na Heureka.cz