Metoda, kdy je výlsedný produkt (rum, whisky atd.) ještě na nějakou dobu, obvykle až 6 - 9 měsíců. umístět do sudu, ve kterém před tím zrál úplně jiný destilát nebo fortifikované víno jako např. whisky, tequila, portské, sherry a jiné, které u původního produktu lehce ovlivní jeho charatker a organoleptické vlastnosti. V portfoliu společnosti RUMAKO nalezneme několik významných výrobců, kteří používají tuto metodu. Patří mezi ně výrobce rumů z Dominikánské republiky Oliver & Oliver, Sister Isles z ostrovů Svatý Kryštof & Nevis a také výjimečná irská whiskey Hyde.
Na tomto webu používá RUMAKO s.r.o. soubory cookies, díky kterým web správně funguje a pomáhá vyhodnocovat návštěvnost nebo vám přizpůsobit reklamu na míru a tím i lépe doporučit vybrané kousky.
Jednotlivými tlačítky můžete nastavit své volby se zpracováním cookies. Všechny volitelné cookies můžete i odmítnout, čímž zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Více informací najdete v našich Podmínkách ochrany osobních údajů.