Co gin, to unikát. Základ ale zůstává stejný. Fermentovaný obilný slad se destiluje se směsí bylin, které vévodí bobule jalovce. Hořké srdce každého tradičního ginu dostává další chuťový rozměr díky fantazii destilatéra. V tom je ta krása. Vybrané koření, byliny i ovoce vytváří naprosto unikátní smyslový zážitek typický pro každou oblast i destilerii.

Pro plnější chuť vybírejte gin, který po výrobě dozrává v sudech. Byliny jsou v tomto případě v alkoholu přímo a destilují se vícekrát. Tzv. dry gin je sušší a aromatičtější, protože bylinné výtažky se do čistého destilátu dostávají skrze páry během procesu výroby. Ať tak či tak, tento většinou 40 % alkohol si s chutí dopřejete čistý nebo v míchaném nápoji.

Vyzkoušejte některý z naší pestré nabídky a vytvořte si svou vlastní verzi nejoblíbenějšího koktejlu Gin & Tonic.