Rodinné vinařství Jedlička bylo založené v roce 2004.  V současné době hospodaří na 45 ha vinohradů v tratích Terasy, Čtvrtě a Kraví hora. Jedná se o prvotřídní polohy vinic s hlinito-písčitou půdou bohatou na hořčík.

Veškerá produkce je zpracovávána kvalitní a šetrnou technologií. Při výrobě červeného vína se vinařství vrací k tradičním postupům – používá delší maceraci (nakvášení) rmutu. Bílá vína vyrábí technologií řízeného kvašení s použitím teroarních kvasinek. Díky tomuto spojení vzniká ve vinařství víno, které si nese charakteristické odrůdové znaky, aroma a zachovává si přitom výrazně svůj terroir.

​V Rodinném vinařství Jedlička se na prvním místě snaží vnímat přírodu a být s ní v souladu. Není to proto, že by se jednalo o trendovou záležitost. Základem je symbióza s vinnou révou i nádhernou krajinou této krásné části Moravy. Bio produkce hroznů navíc umožňuje vrátit se technologií výroby červených vín až před rok 1907.