Velmi podstatný závěrečný proces u výroby rumů, kdy dochází k doladění všech zásadních faktoru výsledného rumu. Rodinný výrobce Oliver & Oliver z Dominikánské republiky nechává své vyzrálé rumy oddýchat po dobu miniálně 3 týdny. U čistých a nevyzrálých rumů Toucan z Francouzské Guyany je pro dokonalý výsledek zapotřebí oddýchání až 6 měsíců.
Na tomto webu používá RUMAKO s.r.o. soubory cookies, díky kterým web správně funguje a pomáhá vyhodnocovat návštěvnost nebo vám přizpůsobit reklamu na míru a tím i lépe doporučit vybrané kousky.
Jednotlivými tlačítky můžete nastavit své volby se zpracováním cookies. Všechny volitelné cookies můžete i odmítnout, čímž zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Více informací najdete v našich Podmínkách ochrany osobních údajů.