Čokoláda Michel Cluizel Mangaro Lait 50%, 70g


Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%, mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Více

Výrobce: Michel Cluizel Kód produktu: 42 Doprava a platba

124 Kč s DPH

Skladem
ks

Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%, mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Více

Výrobce: Michel Cluizel Kód produktu: 42 Doprava a platba

Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%, mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a rozinek. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na severo-západě Madagaskaru a pěstuje vysoce aromatické kakaové boby variety Criollo.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
  • bronzová medaile - Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“

Výjimečná kvalita surovin:

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny, “) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, plnotučné práškové mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků a gluten.

Parametry
Kakao 50 %