Panama Pacific - Destilerie - San Carlos Distillery

Panama Pacific Rum je rum španělského stylu získávaný z melasy, který se vyrábí v destilerii San Carlos v regionu Provincia de Herrera v Panamě. Celoroční horké a vlhké klima Panamy s průměrnou teplotou 35°C je dokonalým prostředím pro zrání rumu pod pečlivým dohledem zkušeného a vždy pozorného týmu kontroly kvality.

Výroba rumu Panama Pacific začíná v panamském vnitrozemí, v Provincia de Herrera, kde se sklízí cukrová třtina během její optimální zralosti mezi lednem a květnem. Jakmile je třtina sklizena, extrahuje se z ní šťáva, a to během velice krátkého období dvanácti hodin. To proto, aby byla zachována její svěží sladkost. Tato třtinová šťáva je poté odpařena do bohaté lahodné melasy, ke které jsou přidávány kvasinky získané z ananasů, aby cukry zkvasily do nízkoprocentního moku, který bude později zesílen destilací.

Vyfiltrujte si na co máte chuť

Filtrovat produkty

Doporučené
Zobrazeno 1 - 4 z celkových 4
Zobrazeno 1 - 4 z celkových 4
Doprava ZDARMA Při nákupu nad 1000 Kč
95 000 položek skladem Připraveno na cestu k vám
12 000+ zákazníků Spokojenost na prvním místě
Do 24 hodin u vás Na rychlosti u nás záleží
Ověřeno milovníky rumu 98 % zákazníků nás doporučuje na Heureka.cz